Friday, June 15, 2007

Ο καναπές των φιλάθλων

Ο καναπές των φιλάθλων είναι το νέο έπιπλο του αναγνώστη του 732x244. Το έπιπλο πάνω στο οποίο θα καθήσει για να παρακολουθήσει τα αθλήματα ή παιχνίδια που του αρέσουν, πάνω στο οποίο θα ξαπλώσει για να ψυχαναλυθεί, και πάνω στο οποίο θα χοροπηδήσει για να πανηγυρίσει τις επιτυχίες των αγαπημένων του ομάδων και αθλητών ή παικτών. Το μόνο είδος αθλοπαιδιάς με το οποίο δεν θα ασχοληθούμε καθόλου είναι το ποδόσφαιρο (με τη συνήθη έννοια της λέξης) γιατί αυτό καλύπτεται επαρκώς από το 732x244.
Φίλαθλοι όλων των σπορ, ξαπλωθείτε!

4 comments:

Athanasios Tsiouras said...

Καλορίζικο κι αυτό!

Dom said...

έλεγα λοιπόν, πως το αφεντικό του βλογίου τούτου αποδεικνύει πως είναι γνήσιος φίλαθλος και λέω φίλαθλος καθώς καταπιάνεται με κάθε άθλημα. Πιστεύω πως το αντικείμενο έχει πολύ άρτο και θα περάσουμε αρκετές ανθρωποώρες ξαπλωμένοι στον καναπέ. Εύχομαι λοιπόν ο καναπές αυτός να μεγαλώσει τόσο που να χρειάζεται καινούριο σαλόνι για να τον βάλουμε. Περιμένω ακράτητος να πέσει το πρώτο θέμα επι χλωροτάπητος.

Athanasios Tsiouras said...

Για άρτο στο ιστολόγιο, για θεάματα στο "κουτί" (ή, ακόμη καλύτερα, στο γήπεδο!).

Anonymous said...

"...E-BLOG-ΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΚΝΟΝ,.. ΤΗΝ FX ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ...". ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ... ΚΑΙ ΤΟ 732Χ244 ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥΑΘΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ....