Tuesday, July 31, 2007

Μέσα από το κλουβί

΄Ενα από τα αγωνίσματα που συναντά κανείς πρώτα στο χρονοδιάγραμμα των αγώνων, αλλά και στις προτιμήσεις του φιλάθλου του καναπέ είναι η σφυροβολία. Δυστυχώς είναι το πιο αδικημένο αγώνισμα όσον αφορά την προτεραιότητα χρήσης του γηπέδου και την τηλεοπτική κάλυψη. Ο χθεσινός αγώνας για παράδειγμα έγινε εκτός σταδίου, στον χώρο προπόνησης των ρίψεων (αυτό ήταν το χειρότερο σύμπτωμα της συμπτύξεως του προγράμματος. Υπήρχαν και άλλα). ΄Ισως του χρόνου οι αθλήτριες να ρίξουν στον τόπο διαμονής τους και μετά στείλουν με φαξ τα αποτελέσματα στους κριτές.
Αφήνουμε όμως την παραδοσιακή μας γκρίνια και περνάμε στον αγώνα. Δεδομένων των συνθηκών οι επιδόσεις δεν ήταν καθόλου κακές. Η Skolimowska από την Πολωνία έριξε 71.20 μέτρα και ήρθε πρώτη και η Klaas από τη Γερμανία με 69.48 ήρθε δεύτερη. Ακολούθησαν η Παπαγεωργίου με 68.47 και η Παπαδοπούλου με 67.98 . Η Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου είναι η αγαπημένη σφυροβόλος του ιστολογίου και για αυτό δημοσιεύουμε φωτογραφίες της.
Οι δύο τελευταίες βολές έγιναν με μία σφύρα μπερδεμένη στο κλουβί, η οποία σκάλωσε και δεν έλεγε να πέσει με τίποτε. ΄Εγινε μία προσπάθεια αποκαθηλώσεως, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

1 comment:

Anonymous said...

Συγχαρητήρια στην Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου, που έπιασε σήμερα το όριο για το Πεκίνο, με ατομικό ρεκόρ!

Και σπάνιο ίσως για αθλήτρια ρίψεων, είναι γυναικάρα, σέξυ και θεά! Όμορφο, λαμπερό πρόσωπο, και σώμα για άγριες μάχες!